Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Dura pugna entre Trump i Biden als decisius estats de Florida, Texas i Carolina del Nord

ACN Brussel·les.-El president dels Estats Units, Donald Trump, i el candidat demòcrata Joe Biden estan mantenint una dura pugna als decisius estats de Florida, Texas i Carolina del Nord. Tots […]

Avatar
Agències 04/11/2020

ACN Brussel·les.-El president dels Estats Units, Donald Trump, i el candidat demòcrata Joe Biden estan mantenint una dura pugna als decisius estats de Florida, Texas i Carolina del Nord. Tots dos estan pràcticament empatats en aquests estats frontissa, segons la premsa nord-americana. A la resta d’estats clau, Biden va per davant a Ohio, mentre Trump lidera a Geòrgia. Amb el tancament de part dels col·legis electorals a l’oest del país a les tres de la matinada, comencen a arribar més resultats preliminars. Per ara, Biden aniria lleugerament per davant de Trump als EUA. Amb més del 90% escrutat, Trump obtindria un 51% a Florida i Biden un 48%. Per contra, Biden lidera a Ohio (51,4%) i Carolina del Nord (50,7%), dos estats que van votar a Trump el 2016.

Amb un 70% escrutat, Biden (49,6%) i Trump (49%) estan pràcticament empatats a Texas. Trump mantindria feus republicans com Kentucky, Tennessee o Alabama, mentre Biden es quedaria amb estats demòcrates com Vermont, Massachussets o New Jersey. Pel que fa als estats frontissa, Biden va al capdavant a Ohio i Trump a Carolina del Nord i Georgia.