Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Dotze nens i joves sords que senten gràcies a implants coclears fan un concert a Sant Joan de Déu

ACN Barcelona.-Dotze nens i joves que van néixer amb sordesa severa o profunda i que actualment poden sentir i escoltar gràcies als implants coclears han ofert aquest divendres un concert […]

Avatar
Agències 28/06/2019

ACN Barcelona.-Dotze nens i joves que van néixer amb sordesa severa o profunda i que actualment poden sentir i escoltar gràcies als implants coclears han ofert aquest divendres un concert de música a l’Auditori Docent de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La iniciativa ha estat impulsada per l’hospital i la Fundació GAES Solidària amb l’objectiu d’apoderar aquests infants i fer-los veure que no tan sols poden adquirir un bon nivell de llenguatge per comunicar-se, sinó també sentir i interpretar peces musicals. La iniciativa pretén, a més, sensibilitzar la població sobre la sordesa i el tractament que reben els infants que la pateixen. Entre els integrants de la Jove Orquestra Graeme Clark hi ha nens i joves d’entre 8 i 17 anys.

Han debutat al matí al vestíbul de l’Hospital Sant Joan de Déu interpretant una peça amb el músic Pablo Sainz Villegas. Més tard, a les 18 hores, han ofert un concert a l’auditori davant d’unes 300 persones. El nom de la jove orquestra és un homenatge a l’inventor de l’implant coclear.