Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023
Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023

Dos policies municipals de Sabadell ferits en ser atacats quan identificaven dues persones al barri de Ca n’Oriac

|

- Publicitat -

ACN Sabadell – Dos agents de la Policia Municipal de Sabadell van resultar ferits dimecres en ser atacats per un grup de persones mentre feien la identificació de dos joves al barri de Ca n’Oriac. Els fets van passar a les 17.30 h al carrer de l’Alcàrria, quan els dos agents van veure dues persones manipulant una moto en ple carrer. Quan els estaven identificant a ells i al vehicle, “De manera violenta, injutsificada i agressiva un grup de persones va agredir els agents de manera brutal, provocant-los ferides en mans i braços en un i en boca i nas en l’altre”, explica a l’ACN Xavier Bartrolí, president del Sindicat de Policies Locals i Mossos d’Esquadra (SPL-CME) a l’Ajuntament de Sabadell. Reclamen al consistori que es personi com acusació particular.

Segons ha relatat Bartolí, els agents van veure com els dos joves es trobaven manipulant la motocicleta al carrer, motiu pel qual, en desconèixer si es tractava del seu vehicle, els van requerir la documentació. Mentre ho feien, i sense cap justificació evident, segons el portaveu sindical, els dos joves van atacar els agents i van animar altres persones que hi havia a la zona a sumar-s’hi.

Publicitat

El sindicat apunta que fins el lloc s’hi van desplaçar fins a quatre dotacions del cos, que van permetre intervenir en l’agressió i detenir un total de quatre persones, acusades d’agresió i i provocar lesions a agents de l’autoritat. Per aquest motiu, reclamen a l’Ajuntament que es personi com acusació particular contra els agressors.

Pel que fa als agents ferits, han causat baixa i estan pendents de l’informe mèdic per saber l’abast de les lesions.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió