Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Dorian denuncia la gentrificació a ciutats com Barcelona al single ‘Tornado’

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Dorian denuncia la gentrificació a ciutats com Barcelona al nou single ‘Tornado’. ‘Ritual’ és el títol del nou disc de Dorian que es publicarà el 22 d’abril i que han anunciat que comptarà amb una producció d’Alizzz, i les col·laboracions d’Ana Mena, la colombiana afincada a Canadà Lido Pimienta, el raper britànic Youthstar del col·lectiu Chinese Man i les ja publicades amb Suu i Pimp Flaco. La gira de presentació de ‘Ritual’ passarà pel Festival Strenes de Girona (29 d’abril), per Madrid (25 de novembre) i Barcelona (26 de novembre), i per altres ciutats de l’estat espanyol i Llatinoamèrica

El grup ha aprofitat aquesta estrena per desvetllar la portada de Ritual -a càrrec dels artistes Luís Toledo (laprisamata) i Cris Dyer- i per anunciar que el disc comptarà amb una producció d’Alizzz, i les col·laboracions d’Ana Mena, la colombiana afincada a Canadà Lido Pimienta, el raper britànic Youthstar del col·lectiu Chinese Man i les ja publicades amb Suu i Pimp Flaco.

Publicitat

El grup barceloní ja ha publicat cançons del nou àlbum com ‘Universal’, acompanyats de la cantant Suu; ‘Dual’ amb Pimp Flaco, o ‘Dos Vidas’.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió