Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Donen negatiu tots els tests d’antígens del cribratge dut a terme als treballadors del Consell Comarcal de l’Alt Urgell

ACN La Seu d’Urgell.-Tots els tests d’antígens que s’han dut a terme aquest dimecres en el cribratge als treballadors del Consell Comarcal de l’Alt Urgell han donat negatiu. Les proves […]

Agències 11/11/2020

ACN La Seu d’Urgell.-Tots els tests d’antígens que s’han dut a terme aquest dimecres en el cribratge als treballadors del Consell Comarcal de l’Alt Urgell han donat negatiu. Les proves s’han practicat a 28 persones que desenvolupen la seva activitat professional a la seu de la institució, on durant els darrers dies s’havia detectat un brot de covid-19 amb sis positius. Aquests es mantenen en aïllament al seu domicili, així com també els seus contactes estrets. Mentre, l’edifici ha estat tancat per portar-hi a terme tasques de neteja específica, tot mantenint l’atenció per via telefònica i telemàtica. Està previst que aquest dijous es reprengui l’activitat i que el públic hi pugui acudir de manera presencial amb cita prèvia.

Els tests s’han dut a terme al Centre Cívic El Passeig per part d’un equip de sanitaris del Centre d’Assistència Primària (CAP) de la Seu d’Urgell. Alhora, des de la institució s’han revisat els torns de la plantilla que s’estaven complint les darreres setmanes per limitar al màxim la interacció entre el personal, a més de prioritzar el teletreball en la mesura que sigui possible.