Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Diverses empreses tèxtils fabricaran 100 milions de mascaretes higièniques, 5 milions a partir de la setmana que ve

ACN Madrid .-El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha anunciat que diverses empreses del sector tèxtil estan desenvolupant un projecte per fabricar 100 milions de mascaretes higièniques i que la […]

Avatar
Agències 21/05/2020

ACN Madrid .-El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha anunciat que diverses empreses del sector tèxtil estan desenvolupant un projecte per fabricar 100 milions de mascaretes higièniques i que la setmana que ve començaran a produir-ne uns 5 milions. L’objectiu és que quan la producció s’estabilitzi n’arribin a fabricar 10 milions per setmana. El ministre ha explicat que es distribuiran a través de grans superfícies comercials i establiments de diferents companyies. A més, a principis de juny, se’n repartiran de reutilitzables a través dels canals farmacèutics.

Durant la seva compareixença al Congrés, Illa ha dit que les mascaretes aniran guanyant “protagonisme” arran de l’ordre que fa obligatori el seu ús quan no es pugui mantenir la distància de seguretat i que hi ha molts productors nacionals, inclosos del sector de la moda, que s’estan afegint a la fabricació d’aquests productes.