Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Dissabte es restableix la mobilitat de la Gran Via de Barcelona per les obres de la L8 dels FGC

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Dissabte 8 d’abril es restableix la mobilitat de la Gran Via de Barcelona per les obres de perllongament de la L8 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Es podrà circular de forma habitual a l’entorn de la plaça Espanya dos dies abans de previst, ja que en principi no es restablia fins dilluns 10 d’abril. Els treballs han consistit en executar els encreuaments de serveis de clavegueram, d’electricitat, de gas i de telefonia. L’Ajuntament de Barcelona, a través d’un comunicat, valora positivament que les obres hagin acabat abans del previst i que els desviaments “hagin funcionat correctament malgrat la seva magnitud”.

Les obres es van iniciar la nit del 31 a l’1 d’abril i es preveia la seva finalització el dia 10 d’abril al migdia. L’element més destacat ha estat el tancament del túnel viari de la Gran Via a la plaça Espanya (sentit Besòs), entre els carrers Mèxic i Llançà. Durant les obres, el trànsit que ha accedit a la ciutat a través de la plaça Cerdà per la Gran Via ha trobat restriccions, ja que només ha estat possible creuar la plaça Espanya a través de la calçada lateral.

Publicitat

<strong>Futura L8</strong>

Els treballs previs per a la connexió de les línies Llobregat-Anoia i Vallès de FGC que impulsa el Departament de Territori van començar el juliol passat i compten amb una inversió de 6,5 milions d’euros. L’objectiu és unir les estacions de Plaça d’Espanya i Gràcia i connectar la línia Llobregat-Anoia amb la línia Barcelona-Vallès en un traçat de 3,5 quilòmetres que inclourà quatre estacions, tres de les quals seran de nova construcció: Hospital Clínic, que permetrà l’intercanvi amb l’L5 del metro; Francesc Macià, que facilitarà l’intercanvi amb el Trambaix i Gràcia, a la plaça Gal·la Placídia, on connectarà amb la L6 i la L7, i les línies d’FGC del Vallès.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió