Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Dincat acusa el Govern de posar en “perill” les entitats socials amb el seu retard en els pagaments

ACN Barcelona.-Dincat ha acusat el Govern de posar en “perill” les entitat que atenen les persones amb discapacitat intel·lectual amb el seu retard en els pagaments de les factures d’abril […]

Agències 25/06/2020

ACN Barcelona.-Dincat ha acusat el Govern de posar en “perill” les entitat que atenen les persones amb discapacitat intel·lectual amb el seu retard en els pagaments de les factures d’abril més enllà de finals de juny. Alerta que les entitats ja estan en una situació “límit agreujada per la crisi del coronavirus”, i veu “incomprensible” que el Departament d’Afers Socials es limités a dir que no es podrien cobrar les factures en el termini habitual del 30 de juny i no donés cap data alternativa, “deixant les entitats confuses i sense la possibilitat de planificar-se”. “Estem decebuts. Portem setmanes de diàleg amb el Govern i són plenament coneixedors de la situació tan vulnerable que estan travessant les entitats”, diu Carles Campuzano, director de Dincat.

Campuzano ha exigit al Govern que pagui immediatament abans que aquest endarreriment, “sumat als deutes acumulats, a la falta de finançament i als sobrecostos derivats de la pandèmia porti les entitats a situacions irreversibles que vulnerin els drets del col·lectiu”.