Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Díaz destaca la “bona tendència” de les dades d’atur: “L’economia es recupera amb pas moderat”

ACN Madrid.-La vicepresidenta tercera i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha destacat que les dades d’atur del mes de maig són “positives” i indiquen una “bona tendència”. “L’economia es recupera […]

Agències 02/06/2021

ACN Madrid.-La vicepresidenta tercera i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha destacat que les dades d’atur del mes de maig són “positives” i indiquen una “bona tendència”. “L’economia es recupera amb pas moderat, però es recupera”, ha dit la vicepresidenta, que s’ha mostrat “prudent” perquè encara hi ha “moltes famílies que ho estan passant malament”. En una entrevista aquest dimecres al matí a Rac 1, Díaz ha obert la porta a una nova pròrroga dels ERTO més enllà del 30 de setembre. La ministra ha remarcat que és una eina “que ha vingut per quedar-se” i que “existirà mentre sigui necessària”.

En relació amb la reforma laboral, Díaz ha afirmat que abordaran el desmuntatge de part de la reforma del PP, però que el govern espanyol “farà coses més ambicioses”. “Tècnicament, no es pot derogar la reforma laboral”, ha dit.