Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Díaz assegura que impulsarà una reforma “substancial” del contracte temporal per impulsar l’estabilitat laboral

ACN Madrid.-La vicepresidenta tercera i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha assegurat que impulsarà una reforma “substancial” i “ambiciosa” del contracte temporal que impulsi l’estabilitat laboral, en línia amb les […]

Avatar
Agències 08/06/2021

ACN Madrid.-La vicepresidenta tercera i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha assegurat que impulsarà una reforma “substancial” i “ambiciosa” del contracte temporal que impulsi l’estabilitat laboral, en línia amb les recomanacions de la Comissió Europea. En roda de premsa aquest dimarts després del Consell de Ministres, Díaz ha remarcat que la “precarietat i temporalitat” són “mals endèmics” a l’Estat espanyol. Per això, la vicepresidenta ha defensat la necessitat de reduir la temporalitat dels contractes per acabar amb “l’abús” que se’n fa. Segons ha dit Díaz, només s’hi podrà recórrer “quan existeixi una causa que la justifiqui”.

D’altra banda, sobre l’informe del Banc d’Espanya que fa referència al Salari Mínim Interprofessional (SMI), Díaz ha dit que cap de les pàgines de l’informe parla de destrucció d’ocupació i ha recordat que hi ha un comitè d’experts “plural” a qui el govern espanyol va encarregar analitzar la qüestió.