Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Detinguts tres joves per un robatori en una botiga de telefonia mòbil de Sant Adrià de Besòs

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 7 de setembre a Santa Coloma e Gramanet tres joves, un de 21 anys i dos menors d’edat, per un robatori amb […]

Agències 10/09/2020

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 7 de setembre a Santa Coloma e Gramanet tres joves, un de 21 anys i dos menors d’edat, per un robatori amb violència en una botiga de telefonia mòbil de Sant Adrià de Besòs. Els fets es van produir als volts de dos quarts de 10 del matí quan un agent fora de servei de la Guàrdia Urbana de Barcelona va sentir uns crits que provenien de l’interior d’una botiga de telefonia mòbil mentre passejava per Sant Adrià. En apropar-se, va veure sortir corrents del local tres joves amb diversos telèfons a les mans. L’agent va seguir-los mentre contactava amb els Mossos per donar-los la descripció i ubicació dels lladres. Finalment, agents de paisà de la policia catalana els van poder detenir.

Durant la fugida, els lladres van llençar alguns dels telèfons sostrets que l’agent de la Guàrdia Urbana va poder recollir. Entre aquests i els que encara duien a sobre en el moment de la detenció, es van poder recuperar 13 dels 15 terminals sostrets valorats en més de 7.000 euros.Els dos menors detinguts es van posar a disposició de Fiscalia de Menors. El jmajor d’edat va passar a disposició judicial l’endemà al jutjat en funcions de guàrdia de Badalona que en va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta ja que els investigadors sospiten que els detinguts podrien estar implicats en d’altres delictes contra el patrimoni en aquesta demarcació.