Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Detingut un veí de Mollerussa per conduir temeràriament i desobeir agents de la policia local

ACN Mollerussa.-La Policia Local de Mollerussa ha detingut un veí de la ciutat, S. O. E., de 30 anys, per un suposat delicte de conducció temerària i sota els efectes […]

Agències 29/05/2019

ACN Mollerussa.-La Policia Local de Mollerussa ha detingut un veí de la ciutat, S. O. E., de 30 anys, per un suposat delicte de conducció temerària i sota els efectes de l’alcohol així com també per resistència i desobediència als agents de l’autoritat. L’home va protagonitzar una fugida a gran velocitat per carrers de la ciutat sense fer cas de les indicacions de la policia que li van donar l’alto i va xocar amb dos cotxes perfectament aparcats. Els fets van tenir lloc dimecres al migdia quan la policia va rebre l’avís que una persona estava causant molèsties a un establiment de la Ronda Ponent. En veure arribar el cotxe policial, l’home va marxar del lloc amb el seu cotxe en direcció a la carretera de Torregrossa, moment en què va xocar amb un cotxe aparcat al carrer Jaume Hilari.

Els agents es van situar a la rotonda de la cruïlla entre la Ronda de Ponent i la carretera de Torregrossa amb els llums rotatius i la sirena accionats i fent senyals a l’home perquè s’aturés. Aquest no va fer cas dels senyals i va continuar fugint a gran velocitat fins arribar a l’avinguda del Canal on va tornar a xocar amb un altre cotxe aparcat correctament. Finalment, l’home va poder ser detingut quan al trencar cap al carrer Mestre Subirós, en direcció prohibida, se li va aturar el cotxe després de trencar la direcció de la roda del davant.