Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Detingut el president d’una associació cannàbica intervinguda i clausurada a Cornellà de Llobregat

|

- Publicitat -

ACN Cornellà de Llobregat – Els Mossos d’Esquadra han detingut el president  d’una associació cannàbica intervinguda i clausurada a Cornellà del Llobregat. L’operació ha permès desmantellar un punt de venda i subministrament d’estupefaents a la ciutat, que operava sota aparença d’associació d’autoconsum cannàbic. El seu president era el principal responsable de l’activitat. La investigació es va iniciar a mitjans de maig, quan els agents van tenir coneixement d’un greu enfrontament entre el personal de l’associació i un presumpte soci d’aquesta, que va patir fractures i talls a la cara. L’activitat de l’associació també acumulava diverses queixes veïnals anteriors i inspeccions administratives de l’administració local.

Els agents van poder comprovar que tots els membres de la junta directiva tenien antecedents policials, i van iniciar una sèrie de dispositius per verificar si l’associació s’adequava a les pautes legals que regulen aquest tipus d’activitats. Els investigadors van obtenir indicis que el personal de l’associació estava subministrant estupefaents a persones consumidores, moltes de les quals no tenien cap vinculació prèvia amb l’associació, així com a persones que per la seva edat no podien accedir al local ni ser-ne sòcies.

Publicitat

Sota manament judicial, els Mossos van fer una entrada i escorcoll a local aquest dimecres, 7 de juny, i van localitzar a l’interior al president de l’associació, que va quedar detingut per un presumpte delicte de tràfic de drogues i també, per tenir un requeriment judicial de detenció per la seva presumpta participació en altres delictes. Durant l’escorcoll es van intervenir 1,6 quilograms de substàncies estupefaents derivats del cànnabis en diversos formats i preparats per a ser consumits de manera immediata.

També van clausurar de manera provisional el local de l’associació. La investigació continua oberta per determinar la presumpta responsabilitat de terceres persones en la gestió de l’activitat i no es descarten més detinguts.

Pel que fa a l’arrestat, va passar a disposició judicial i es va decretar la llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió