Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Detingudes dues persones per falsificar documents per empadronar-se en un pis a Cunit

ACN Cunit.-Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 37 anys i un home de 36 anys com a presumptes autors d’un delicte de falsificació de document públic. Els arrestats […]

Avatar
Agències 08/03/2021

ACN Cunit.-Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 37 anys i un home de 36 anys com a presumptes autors d’un delicte de falsificació de document públic. Els arrestats van falsificar la firma del propietari d’un pis a Cunit (Baix Penedès) per empadronar-s’hi sense el seu conteniment. Va ser l’amo de l’immoble qui va denunciar el cas als Mossos. L’home va explicar que només havia autoritzat l’empadronament d’una dona i els seus fills i que tenia constància que hi havia altres persones inscrites al padró a la casa. Un dels arrestats és germà de la resident. Aquesta va facilitar la documentació del propietari per consumar les falsificacions, conscient que calia falsificar la firma per fer l’empadronament.

El propietari del pis va denunciar que creia que dos germans havien falsificat la documentació per poder empadronar-se al seu pis. Els Mossos d’Esquadra van contactar amb l’Ajuntament de Cunit i se’ls va facilitar tota la documentació relacionada amb els citats empadronaments. Es va confirmar que s’havia falsificat la signatura del propietari del pis per fer creure que els permetia empadronar-se al domicili. Els Mossos d’Esquadra van detenir al Vendrell els dos presumptes autors dels fets per un delicte de falsificació documental que han declarat en seu policial amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.