Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Detenen un home com a presumpte autor de robatoris amb força dins dos establiments de Roses

ACN Castelló d’Empúries / Roses – Els Mossos van detenir el 9 de febrer a Castelló d’Empúries un home de 20 anys com a presumpte autor de robatoris amb força […]

Agències 13/02/2023

ACN Castelló d’Empúries / Roses – Els Mossos van detenir el 9 de febrer a Castelló d’Empúries un home de 20 anys com a presumpte autor de robatoris amb força dins dos establiments de Roses, ambdós municipis a l’Alt Empordà. La matinada del 13 al 14 de desembre del 2022, la policia va ser informada dels dos cops, un en una benzinera i l’altre en un supermercat. A la benzinera s’havia forçat la persiana metàl·lica de la porta principal i s’havia trencat el vidre. Els lladres es van endur una agenda electrònica, un telèfon mòbil, una caixa de begudes, cacauets i dos parells de sabates i van forçar la màquina de tabac. Al supermercat, a la urbanització de Santa Margarita, havien forçat i trencat la porta de vidre i també s’havien endut una agenda electrònica.

La Unitat d’Investigació, amb la col·laboració de la Unitat de Seguretat Ciutadana, va poder resoldre els dos fets i en va detenir el presumpte autor el 9 de febrer.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 10 de febrer a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.