Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Detenen dues persones per traficar amb cocaïna a l’Hospitalet de Llobregat

ACN Hospitalet de Llobregat – Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat han detingut un home i una dona acusats de traficar amb cocaïna en un […]

Agències 07/03/2023

ACN Hospitalet de Llobregat – Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat han detingut un home i una dona acusats de traficar amb cocaïna en un habitatge al barri de Pubilla Cases. Els detinguts s’havien instal·lat en un pis ocupat des d’on subministraven dosis de cocaïna adulterada als consumidors. La investigació policial es va iniciar durant el mes de febrer, quan els agents van detectar una afluència constant de persones que accedien a l’habitatge. Van comprovar que les persones que hi entraven adquirien dosis de cocaïna amb un alt grau d’adulteració i van realitzar torns de vigilància per esbrinar qui eren els subministradors de la droga.

En identificar els dos traficants, els agents van dur a terme una entrada al domicili investigat el dimarts 28 de febrer. A l’interior hi van localitzar les dues persones detingudes, diversa quantitat de cocaïna, diners en efectiu i altres indicis relacionats amb la investigació.

Un dels detinguts va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La segona persona detinguda va quedar en llibertat després de prestar declaració en seu policial a l’espera que la citi el jutge.