Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Detecten un brot de covid entre jovent de Deltebre i se suspenen totes les activitats durant deu dies

ACN Deltebre.-L’Ajuntament de Deltebre (Baix Ebre), seguint les recomanacions d’Epidemiologia, ha suspès totes les activitats previstes per als pròxims deu dies. A principis d’aquesta setmana es va detectar un brot […]

Agències 23/06/2021

ACN Deltebre.-L’Ajuntament de Deltebre (Baix Ebre), seguint les recomanacions d’Epidemiologia, ha suspès totes les activitats previstes per als pròxims deu dies. A principis d’aquesta setmana es va detectar un brot de covid-19 que afecta un grup d’13 estudiants de l’institut i Salut ha iniciat el cribratge a prop de 165 persones que han estat contactes estrets dels positius. El consistori recomana a les entitats que també suspenguin els actes que tinguin previstos o que s’hi extremin les precaucions. La suspensió afecta la Gala de Quintos, la inauguració de la piscina exterior i els actes programats la setmana que ve per commemorar l’Orgull LGTBI+. Si la situació epidemiològica es controla, se celebraran el diumenge 4 de juliol.

(En aquesta notícia s’actualitzen les dades d’afectació dels brots de covid que s’han detectat entre grups de jovent de Deltebre i Tortosa)Els afectats són alumnes de l’IES Deltebre, que el passat 15 de juny van tornar d’un viatge de final de curs a les Illes Canàries. Epidemiologia no té constància que aquest brot estigui relacionat amb el brot entre el jovent de la comarca del Baix Ebre, que afecta principalment a la ciutat de Tortosa, però que ja es troba sota control pel part del servei epidemiològic. El balanç de casos d’aquest brot una vegada fet dels contactes estrets és de 28 positius. Salut demana “màxima precaució en aquests dies de festivitat i trobades socials i ha animat a la població de les franges d’edat que poden vacunar-se que demanin cita.