Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Detecten un brot de covid-19 a l’hospital Santa Tecla de Tarragona amb vuit sanitaris i un pacient contagiats

ACN Tarragona.-El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous un brot de covid-19 a la tercera planta de l’hospital Santa Tecla de Tarragona amb vuit sanitaris i un pacient contagiats. […]

Avatar
Agències 10/09/2020

ACN Tarragona.-El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous un brot de covid-19 a la tercera planta de l’hospital Santa Tecla de Tarragona amb vuit sanitaris i un pacient contagiats. El primer cas es remunta al 2 de setembre quan un professional amb símptomes compatibles amb la malaltia es va sotmetre a una PCR i va donar positiu. Arran d’aquest resultat es va confirmar el positiu d’un contacte estret d’aquesta persona i, posteriorment, un cribratge a tots els treballadors de la planta ha confirmat sis contagis més de professionals. El cribratge fet als pacients ingressats en aquesta planta ha permès detectar un cas asimptomàtic. Aquest dijous s’han començat a fer PCR als pacients donats d’alta en els 14 dies previs a la detecció del primer cas.

Per la seva banda, l’hospital ha desinfectat la planta afectada i continua amb l’activitat. La Xarxa Sanitària Santa Tecla està fent l’estudi entre els treballadors, pacients ingressats i pacients donats d’alta des de l’inici del brot.