Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Detecten dotze positius de covid-19 entre el personal i pacients de l’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes

ACN Sant Pere de Ribes.-L’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes ha detectat dotze casos positius de covid-19 entre pacients i personal del centre. Segons informa el Consorci Sanitari […]

Avatar
Agències 20/10/2020

ACN Sant Pere de Ribes.-L’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes ha detectat dotze casos positius de covid-19 entre pacients i personal del centre. Segons informa el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf, s’han practicat proves PCR a professionals i pacients després de detectar un primer cas infectat. Actualment s’han aïllat els dotze casos positius, mentre l’Hospital ha desprogramat algunes operacions no urgents per minimitzar l’activitat al centre. També s’han restringit les visites a l’àrea d’hospitalització i d’Urgències, de manera que només es permeten els acompanyants per a menors, persones dependents, malalts terminals o dones que acaben de parir. En canvi, a la Residència s’ha prohibit completament l’entrada de visitants.

El Consorci Sanitari puntualitza que es tracta d’unes mesures inicials que seran canviants en funció de l’evolució del brot i de la crisi sanitària general.