Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Detectats dos nous casos positius de coronavirus a l’hospital de la Santa Creu de Jesús, a Tortosa

ACN Tortosa.-L’hospital de la Santa Creu de Jesús de Tortosa ha detectat dos nous casos de covid-19 aquest dimecres, que se sumen als dos coneguts dimarts. En un primer moment […]

Avatar
Agències 15/07/2020

ACN Tortosa.-L’hospital de la Santa Creu de Jesús de Tortosa ha detectat dos nous casos de covid-19 aquest dimecres, que se sumen als dos coneguts dimarts. En un primer moment es va tenir coneixement dels positius d’un professional mèdic del centre i d’una persona ingressada a l’hospital. A partir d’aquest fet, durant les últimes hores s’ha ampliat el nombre de proves a les persones que hi hagin pogut estar en contacte, i els resultats han permès conèixer aquesta tarda l’existència de dos nous casos corresponents a dos pacients del centre. L’hospital segueix duent a terme proves a la resta de personal i a les persones ingressades que hagin pogut tenir contacte amb els positius, per descartar que hi puguin haver nous casos.

Mentrestant, com a mesura de prevenció s’han restringit les visites tant a l’hospital com a la residència atès que les persones a les quals es presta atenció al complex hospitalari constitueixen un grup vulnerable.