Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Desmantellen una plantació de marihuana al Prat de Llobregat i detenen el responsable

ACN El Prat de Llobregat.-Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van desmantellar el passat 8 de març una plantació de marihuana en un pis del Prat de Llobregat i […]

Agències 16/03/2021

ACN El Prat de Llobregat.-Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van desmantellar el passat 8 de març una plantació de marihuana en un pis del Prat de Llobregat i van detenir el presumpte responsable, un veí del municipi de 34 anys. La investigació es va iniciar al febrer en tenir coneixement de l’existència d’una plantació de marihuana en un pis de la carretera de la Marina. El dia 8, un cop obtinguda l’ordre judicial, els agents van poder entrar al pis on van localitzar la plantació i van intervenir 19 quilos de cabdells de marihuana, 18 grams de cocaïna, 5 grams de substàncies de tall, 14 grams d’una substància per determinar i diversos utensilis necessaris pel cultiu de la marihuana. Davant les evidències, van detenir la persona que hi havia al pis.

Segons una valoració aproximada, les substàncies intervingudes podrien tenir un valor de més de 38.000 euros al mercat negre.Al seu torn, tècnics de la companyia subministradora d’energia elèctrica van calcular que la defraudació de fluid elèctric seria d’uns 8.000 euros.L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.