Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Desmantellen quatre punts de venda de drogues a Barcelona i Badalona i detenen cinc persones

ACN Barcelona – Un dispositiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha permès desmantellar una banda criminal que traficava amb drogues des de quatre punts […]

Agències 26/06/2022

ACN Barcelona – Un dispositiu conjunt entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha permès desmantellar una banda criminal que traficava amb drogues des de quatre punts de venda de Barcelona i Badalona. L’operatiu es va posar en marxa el maig perquè agents de la urbana de Sant Andreu sospitava que un grup de persones feia servir un bar el barri de Trinitat Vella per vendre substàncies estupefaents. Aquesta distribució generava molèsties veïnals i sensació de seguretat perquè els compradors solien consumir les drogues per la zona i sovint abandonaven els estris que feien servir per manipular-les i consumir-les. L’operatiu va permetre decomissar substàncies estupefaents, material per a la seva manipulació i distribució i diners en efectiu.

La investigació conjunta va permetre identificar diverses persones que es dedicaven a distribuir les drogues des del bar de Trinitat Vella i descobrir diversos habitatges que funcionaven com a punts de venda, distribució i emmagatzematge de les substàncies estupefaents. Cosa que va confirmar l’activitat delictiva de la banda criminal i els rols que tenien els seus components.

<br />
Finalment, el mes de maig els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van entrar i escorcollar quatre pisos de Barcelona i un de Badalona. L’operatiu policial conjunt va permetre detenir cinc persones, decomissar diverses drogues, material per a la seva preparació i distribució i diners en efectiu.