Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Descobreixen a Sant Mori 150 plantes de marihuana de més de dos metres d’alçada i uns 450 quilos de pes

ACN Sant Mori.-La Guàrdia Civil ha localitzat una plantació de marihuana a Sant Mori (Alt Empordà) on hi havia 150 plantes de gran alçada (més de 2 metres) i 450 […]

Avatar
Agències 19/09/2019

ACN Sant Mori.-La Guàrdia Civil ha localitzat una plantació de marihuana a Sant Mori (Alt Empordà) on hi havia 150 plantes de gran alçada (més de 2 metres) i 450 quilos de pes. La investigació va començar fa un mes quan es van tenir sospites de la presència de la plantació a la zona. Després de fer seguiments i vigilàncies a la zona, el 17 de setembre es va localitzar en una parcel·la del Camp de Fluvià-El Salitrar en una zona de difícil accés. Un cop comptabilitzades les plantes que hi havia, la policia va descartar arrencar-les per les dificultats de treballar a la zona.

La Guàrdia Civil va sol·licitar autorització judicial per poder destruir les plantes ‘in situ’. Un cop aconseguit el permís, es va fer una crema controlada per part de membres del Grup Especial de Prevenció d’Incendis Forestals (GEPIF) i Agents Rurals de Girona. Un cop destruïda la plantació, es van instruir diligències i es van enviar al Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Figueres. La investigació continua oberta per localitzar els responsables de la plantació.