Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Desarticulen un grup que venia marihuana sintètica per internet i detenen els seus dos líders a Barcelona

ACN Barcelona.-La Policia Nacional ha desarticulat un grup dedicat a la venda de marihuana sintètica per internet i ha detingut set persones, dues d’elles –els líders- a Barcelona. Tenien un […]

Avatar
Agències 20/06/2019

ACN Barcelona.-La Policia Nacional ha desarticulat un grup dedicat a la venda de marihuana sintètica per internet i ha detingut set persones, dues d’elles –els líders- a Barcelona. Tenien un laboratori a San Sebastián de los Reyes on feien la marihuana amb un nivell de THC superior al legalment establert. Els agents han intervingut a Madrid centenars de mostres de marihuana, un quilo d’aquesta mateixa droga, haixix, resina, mig quilo d’oli de cànnabis i mig més d’haixix, que l’organització distribuïa a través d’internet i d’una xarxa de botiga de cultiu, tant a l’Estat com a l’estranger.

La investigació va començar a principis del 2018, quan els investigadors van detectar una botiga de cultiu a Toledo, on es traficava amb una sèrie d’elaborats dispensats en càpsules o petits pots que contenien THC. Dues persones van ser detingudes per aquests fets. Després d’aquesta intervenció, els agents van localitzar prop de 70 botigues repartides per Espanya des d’on es distribuïen els mateixos productes i finalment van arribar al lloc on s’elaboraven. Els investigadors van descobrir l’existència d’un complet laboratori instal·lat a San Sebastián de los Reyes. Allà van intervenir diverses substàncies i van detenir tres persones encarregades del procés d’elaboració. La investigació va concloure amb la detenció dels dos líders del grup a Barcelona.