Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Desallotgen l’acampada del solar de la nau incendiada a Badalona

ACN Badalona.-Aquest dimarts al matí la Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d’Esquadra han desallotjat l’acampada que hi havia al solar de la nau incendiada al barri del Gorg. […]

Avatar
Agències 09/02/2021

ACN Badalona.-Aquest dimarts al matí la Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d’Esquadra han desallotjat l’acampada que hi havia al solar de la nau incendiada al barri del Gorg. Segons informa l’Ajuntament, el consistori havia demanat una ordre judicial per fer fora les persones que ocupaven l’espai i així poder acabar l’enderroc de l’edifici. El jutjat contenciós administratiu número 4 de Badalona va enviar la interlocutòria a l’Ajuntament dijous passat i donava una setmana de termini per executar el desallotjament. Un cop fetes fora les prop de deu persones que hi havien al solar, el consistori preveu aixecar un mur per delimitar la finca.

A banda dels cossos policials, durant el desallotjament també han actuat treballadors de Serveis Socials de l’Ajuntament per atendre els afectats. Segons el consistori, en una reunió mantinguda entre l’Ajuntament i representants dels okupes el 29 de gener, els tècnics municipals van tornar a oferir allotjament i manutenció provisional per a tots ells, però ho van rebutjar.