Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

Denuncien vuit violacions grupals entre menors a Badalona comeses durant el darrer any

|

- Publicitat -

ACN Badalona – Els Mossos d’Esquadra han obert durant l’últim any vuit investigacions per vuit casos de violacions en grup comeses per menors a Badalona a noies també menors, segons ha avançat ‘El Periódico’ i ha confirmat l’ACN. La primera que va transcendir públicament s’havia comès a finals del 2022, quan un grup d’adolescents va violar una nena d’11 anys als lavabos del centre comercial Màgic. Arran d’aquell cas, van sortir a la llum tres agressions sexuals més, totes ocorregudes als lavabos del recinte comercial entre gener i març d’enguany. L’Ajuntament de Badalona ha especificat aquest dijous que aquest 2023 hi ha hagut quatre víctimes de violacions grupals: una nena d’11 anys, una altra de 13, una noia de 16 i un noi menor agredit per un adult.

Els Mossos celebren aquest dijous a la tarda una reunió extraordinària de la Taula Operativa Regional de la Regió Metropolitana Nord per analizar la successió de violacions de i prendre, si s’escau, mesures preventives en l’àmbit policial.

Publicitat

Aquestes taules a nivell regional es reuneixen cada mes, però davant de les últimes informacions sobre el que està passant a Badalona s’ha decidit celebrar una trobada excepcional.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió