Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

Denuncien un veí de Terrassa per disparar contra una colònia de gats i matar-ne un amb una carabina de perdigons

ACN Terrassa.-La Policia Municipal de Terrassa ha obert diligències penals a un home per presumptament disparar contra una colònia de gats amb una carabina de perdigons i matar-ne com a […]

Agències 19/03/2021

ACN Terrassa.-La Policia Municipal de Terrassa ha obert diligències penals a un home per presumptament disparar contra una colònia de gats amb una carabina de perdigons i matar-ne com a mínim un. Se l’acusa d’un delicte de maltractament animal després que alguns gats de la colònia de Can Colomer, als voltants de la carretera de Rellinars, patissin diverses ferides provocades per una arma de perdigons. La intervenció policial va tenir lloc dimarts, després que els responsables de l’associació Community Can, que tenen cura de la colònia, van traslladar al regidor de Benestar Animal, Noel Duque, que havien trobar un gat mort i d’altres amb ferides produïdes per perdigons d’arma d’aire comprimit.

L’associació va facilitar els informes dels veterinaris i un dels perdigons extrets a un dels gats a la Policia Municipal, que va iniciar una investigació a la zona per trobar al responsable. Finalment, els agents van localitzar el presumpte autor dels fets, que tenia a casa una carabina i una capsa de balins que coincidia amb l’extret al gat atès pel veterinari. Els agents van requisar l’arma, per a la qual no tenia autorització, i van instruir diligències per un presumpte delicte de maltractament animal.