Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Denuncien sis homes pel sacrifici irregular de xais a Villalonga del Camp

ACN Vilallonga del Camp.-Els Mossos d’Esquadra han denunciat sis homes per sacrificar xais de forma irregular, fora de l’escorxador autoritzat. Un testimoni va alertar, amb una trucada al 112, diumenge, […]

Avatar
Agències 14/08/2019

ACN Vilallonga del Camp.-Els Mossos d’Esquadra han denunciat sis homes per sacrificar xais de forma irregular, fora de l’escorxador autoritzat. Un testimoni va alertar, amb una trucada al 112, diumenge, que s’estaven matant animals en una finca rústica del terme municipal de Vilallonga del Camp (Tarragonès). Agents dels Mossos van trobar una cinquantena de persones participant al sacrifici i va identificar i denunciar sis homes. Un d’ells és el propietari de la finca destinada a l’explotació ramadera d’aquest tipus de bestiar. Les irregularitats s’han comunicat als serveis territorials a Tarragona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

El sacrifici d’animals destinats al consum s’ha de fer en escorxadors autoritzats, complint així la normativa de seguretat alimentària, ordenació ramadera, benestar i sanitat animal.