Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Denuncien quinze persones que celebraven una festa a l’antic local del Mercat de la Mariola de Lleida

ACN Lleida.-La Guàrdia Urbana de Lleida va sorprendre la matinada de diumenge quinze persones fent una festa a l’antic local del Mercat de la Mariola. Arran d’un avis per les […]

Avatar
Agències 19/10/2020

ACN Lleida.-La Guàrdia Urbana de Lleida va sorprendre la matinada de diumenge quinze persones fent una festa a l’antic local del Mercat de la Mariola. Arran d’un avis per les molèsties ocasionades per la música, agents del cos van acudir a les 2.25 hores al local, al carrer Venus, i van localitzar un grup de persones a l’interior. Els agents van denunciat el responsable de la festa, un veí de Lleida de 21 anys, i a la resta de participants per incomplir les mesures de prevenció contra la covid-19. D’altra banda, la Urbana va denunciar diumenge al migdia el responsable d’un bar de l’avinguda de València, després de trobar tres persones a l’interior consumint begudes i sense mascareta. També les van denunciar per incomplir les mesures contra la covid-19.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana de Lleida també va sorprendre dos grups de persones que celebraven festes un pisos durant la matinada de diumenge, arran de les molèsties denunciades pels respectius veïns. Una se celebrava en un habitatge del carrer Templers. Els agents van veure cap a les 22.25 hores set persones que sortien de l’immoble, les quals van reconèixer que estaven dins un pis fent una festa. La Urbana va denunciar al responsable de l’habitatge, de 31 anys, per ocasionar molèsties pertorbant el descans veïnal i per l’incompliment de les mesures de prevenció contra la covid-19. L’altra festa es va dur a terme en un pis del carrer Príncep de Viana. Els agents van comprovar les molèsties i van identificar la persona responsable de l’immoble, de 18 anys, que va reconèixer que havia organitzat una festa amb set persones. Els agents la van denunciar i li van fer també l’acta corresponent per incompliment de mesures de prevenció contra el coronavirus.