Dilluns, 25 de gener de 2021 - Edició 914
La República

Denuncien que les restriccions per la covid-19 no tenen en compte la salut mental dels col·lectius en risc d’exclusió

ACN Barcelona.-La Xarxa d’Entitats Lleure Divers denuncia que les restriccions per la covid-19 “no tenen en compte la salut mental dels col·lectius en risc d’exclusió”. En un comunicat reivindiquen que […]

Avatar
Agències 12/01/2021

ACN Barcelona.-La Xarxa d’Entitats Lleure Divers denuncia que les restriccions per la covid-19 “no tenen en compte la salut mental dels col·lectius en risc d’exclusió”. En un comunicat reivindiquen que el seu sector és “segur” i que amb el tancament de les activitats que duen a terme “la situació de molts joves és cada cop més inestable i les famílies estan absolutament sobrepassades”. Per això demanen que les activitats, que són considerades extraescolars ordinàries, es considerin “activitats essencials” i “es reconeguin com a part fonamental per a la salut comunitària de la persona” de manera que es puguin seguir desenvolupant.

“Un any sense activitats regulars destrossa tot el treball terapèutic i psicològic realitzat des de la infància”, afirmen els professionals de les entitats en un comunicat.

Relacionats