Divendres, 5 de març de 2021 - Edició 953
La República

Denuncien l’agressió d’un pacient a tres professionals de l’hospital comarcal de Móra d’Ebre

ACN Móra d’Ebre.-Un pacient va agredir la matinada de dilluns tres treballadors del servei d’Urgències de l’hospital comarcal de Móra d’Ebre, els quals van acabar amb “ferides i cops de […]

Avatar
Agències 19/01/2021

ACN Móra d’Ebre.-Un pacient va agredir la matinada de dilluns tres treballadors del servei d’Urgències de l’hospital comarcal de Móra d’Ebre, els quals van acabar amb “ferides i cops de diferent consideració”, segons el comitè d’empresa. Els representants dels treballadors han detallat que l’home va donar una empenta a una doctora, va clavar una bufetada a una infermera i va fer caure a terra un administratiu, a qui també va donar cops i puntades. El personal va trucar als Mossos d’Esquadra i efectius del cos policial van reduir i detenir l’individu. Arran d’aquests fets “greus”, el comitè d’empresa ha demanat a la direcció del centre, a la gerència i al consell d’administració de Salut Terres de l’Ebre la contractació immediata d’un servei de seguretat.

(En aquesta actualització s’inclou un comunicat de la direcció del centre en el qual es detalla on van succeir els fets i les mesures que s’adoptaran)El comitè ha apuntat que anteriorment hi havia hagut agressions al centre però no de tipus físic i que no volen que fets com aquest es puguin tornar a repetir. Els representants dels treballadors han lamentat que, tot i haver sol·licitat aquest servei a l’empresa en altres ocasions, no se’ls hagi donat mai una resposta positiva.En un comunicat, la direcció ha volgut “deixar constància de la gravetat dels fets ocorreguts” i ha apuntat que, a més de “fer tot l’acompanyament possible als agredits”, es personarà en l’actuació judicial ja iniciada per les agressions i desperfectes ocasionats a les instal·lacions. A més, s’obrirà un expedient informatiu intern per revisar els circuits en relació amb els fets.