Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Denuncien el conductor d’un tractor que transportava bigues de ferro per carretera a Siurana

ACN Siurana .-Els Mossos d’Esquadra han denunciat administrativament el conductor d’un tractor agrícola que transportava bigues de ferro per carretera a Siurana (Alt Empordà) i per diverses infraccions de trànsit. […]

Avatar
Agències 31/03/2021

ACN Siurana .-Els Mossos d’Esquadra han denunciat administrativament el conductor d’un tractor agrícola que transportava bigues de ferro per carretera a Siurana (Alt Empordà) i per diverses infraccions de trànsit. Els fets van passar dilluns a la tarda a la C-31 quan una patrulla de trànsit va detectar el tractor amb un remolc carregat amb les peces de ferro. Els agents el van aturar al voral per demanar-li el carnet i la documentació dels vehicles. Un cop fetes les comprovacions, van denunciar-lo per tenir la ITC caducada del tractor i del remolc, per falta d’enllumenat reglamentari al remolc i per no tenir la matrícula correcta al remolc.

També per mala estiva de la càrrega ja que un tractor amb un remolc tant gran s’ha de destinar al transport de bales de palla o productes d’agricultura i no al transport especial. Les diverses infraccions sumen un total de 1.000 euros.