Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Denunciats penalment dos motoristes que duplicaven la velocitat màxima permesa en carreteres del Segrià i la Segarra

ACN Sanaüja / Alcarràs.-Els Mossos d’Esquadra han denunciat aquest cap de setmana dos motoristes per un delicte contra la seguretat viària al circular a una velocitat penalment punible. El primer, […]

Agències 14/06/2021

ACN Sanaüja / Alcarràs.-Els Mossos d’Esquadra han denunciat aquest cap de setmana dos motoristes per un delicte contra la seguretat viària al circular a una velocitat penalment punible. El primer, un veí de Mediona (Alt Penedès) de 35 anys, va ser sorprès dissabte al matí durant un control de velocitat a la C-1412a, al terme municipal de Sanaüja (Segarra). L’home circulava a 185 km/h en un tram on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h. D’altra banda, la policia va enxampar un ciutadà andorrà de 25 anys conduint una motocicleta a 198 km/h per l’L-800, al terme d’Alcarràs (Segrià), un tram també limitat a 90 km/h.

Els conductors hauran per comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguin requerits, el primer al jutjat de Solsona i el segon al jutjat de Lleida. En el cas del ciutadà andorrà, els Mossos li van immobilitzar la motocicleta i la van traslladar a la comissaria de Lleida.