Divendres, 2 de desembre de 2022 - Edició 1589
La República

Demòcrates aposta per passar a l’oposició si no hi ha una remodelació de Govern que reprengui “la confrontació”

ACN Barcelona – Demòcrates aposta per passar a l’oposició si no hi ha una remodelació de Govern que reprengui “la confrontació” amb l’estat espanyol. En un comunicat, el partit democristià […]

Agències 04/10/2022

ACN Barcelona – Demòcrates aposta per passar a l’oposició si no hi ha una remodelació de Govern que reprengui “la confrontació” amb l’estat espanyol. En un comunicat, el partit democristià ha reclamat aquest dimarts que el debat sobre la continuïtat” de Junts al Govern es faci sobre “objectius independentistes”. Així, reiteren que cal “nous lideratges” a l’executiu català “alineats amb l’estratègia de la confrontació i disposats a fer la Independència”. Si no, creuen que seria millor “passar a l’oposició per construir un moviment d’alliberament nacional que a les properes eleccions sigui majoritari”. La formació va formar part de la candidatura de JxCat i té la seva única diputada, Assumpció Laïlla, dins el seu grup parlamentari.

El partit es posiciona així abans que Junts celebri el 6 i 7 d’octubre la consulta a la seva militància sobre la continuïtat al Govern.