Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

Demanen 9 anys de presó a un acusat de colpejar i amenaçar de mort una dona amb qui va acordar un servei sexual a Lleida

|

- Publicitat -

ACN Lleida – La fiscalia demana 9 anys de presó a un home acusat de colpejar una dona amb qui va acordar un servei sexual a Lleida. Els fets van passar al desembre de 2020 a casa d’ella. Segons l’escrit del ministeri públic, l’actitud de l’home va ser agressiva i també la va punxar amb una navalla petita que duia al clauer per obligar-la a continuar amb els actes sexuals. La fiscalia acusa l’home d’un delicte de violació i també d’un delicte lleu de danys ja que quan la dona va agafar el seu mòbil per demanar auxili, l’home li va treure i li va trencar. També està acusat d’un delicte lleu d’amenaces ja que, dies més tard, es van trobar pel carrer i la va amenaçar amb matar-la. El judici es farà dijous 1 de juny a l’Audiència de Lleida.

A més de la pena de presó, la fiscalia demana que s’imposin a l’home 7 anys de llibertat vigilada, que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a la dona durant 10 anys i que pagui una multa de 1.800 euros.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió