Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Demanen 16 anys i mig de presó a un acusat de robar en una sala de jocs de Lleida i lligar un treballador i dos clients

ACN Lleida.-La Fiscalia demana 16 anys i mig de presó a un home acusat de robar més de 16.000 euros en una sala de jocs de Lleida després d’amenaçar un […]

Agències 22/06/2021

ACN Lleida.-La Fiscalia demana 16 anys i mig de presó a un home acusat de robar més de 16.000 euros en una sala de jocs de Lleida després d’amenaçar un treballador amb una pistola d’aire comprimit, lligar-lo i colpejar-lo al cap. També per haver lligat de mans i peus i tancar al lavabo dos clients a qui va robar els mòbils i una bossa de mà amb 220 euros. Concretament, el ministeri públic demana que se’l condemni a 6 anys i mig de presó per un robatori amb violència i intimidació amb l’agreujant d’ús d’instrument perillós en concurs amb un delicte de detenció il·legal i a 5 anys de presó per cadascun dels dos delictes de detenció il·legal. Els fets van passar la matinada del 24 d’agost de 2018 i el judici es farà a l’Audiència de Lleida el 30 de juny.

Segons l’escrit de la Fiscalia, J. E. M. L., veí de Lleida i nascut a la República Dominicana, va entrar amb passamuntanyes a una sala de jocs de Lleida, acompanyat de dues persones més que no han pogut ser identificades. Un cop dins, va amenaçar amb una pistola d’aire comprimit el recepcionista, el va obligar a tirar-se a terra i el va colpejar al cap amb la culata de l’arma abans d’obligar-lo a obrir la caixa forta d’on es va endur els més de 16.000 euros que hi havia dins. Després li va demanar les claus de les màquines escurabutxaques i el va cordar de mans i peus amb brides i es va endur el seu mòbil i una tauleta electrònica.Mentrestant, segons el ministeri públic, un altre dels presumptes lladres va robar els telèfons mòbils i una bossa de mà amb 220 euros de dos clients, els va lligar també amb brides de mans i peus i els va tancar al lavabo. La Fiscalia demana que se li apliqui l’agreujant de disfressa i, a més de la pena de presó, sol·licita una multa de 1.350 euros per un delicte lleu de lesions.