Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Deltebre introdueix clàusules de contractació per fomentar la igualtat d’oportunitats de les persones LGTBI+

ACN Deltebre.-L’Ajuntament de Deltebre ha introduït criteris en la contractació per evitar la discriminació de les persones LGTBI+. Les últimes setmanes, s’han adjudicat dos contractes on s’incloïa, a les clàusules […]

Agències 09/06/2021

ACN Deltebre.-L’Ajuntament de Deltebre ha introduït criteris en la contractació per evitar la discriminació de les persones LGTBI+. Les últimes setmanes, s’han adjudicat dos contractes on s’incloïa, a les clàusules de licitació, criteris per fomentar la igualtat d’oportunitats i per evitar la discriminació de les persones LGTBI+. Les empreses adjudicatàries hauran de formar el personal en continguts de coneixement i identificació de les discriminacions que poden patir les persones LGTBI+, i en consciència de la diversitat de l’orientació sexual, la identitat de gènere i l’expressió de gènere. Les sessions es faran en les pròximes setmanes dins dels actes que es fan aquest mes a Deltebre per celebrar l’orgull LGTBI+.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que el consistori es va comprometre en el Pla de Govern per implementar “criteris que aportin valor afegit en el marc de la contractació i que, a la vegada, també evitin la discriminació”. L’Ajuntament de Deltebre també introdueix altres criteris per a la contractació pública com són l’eliminació de les desigualtats entre homes i dones, la conciliació del treball i vida familiar, l’impuls de la formació, mesures per prevenir la sinistralitat laboral, i criteris de foment de la sostenibilitat.