Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Delgado diu que les xifres actuals no indiquen “una situació favorable a passar de tram”

ACN Barcelona.-El sotsdirector de Planificació i Programes de Protecció Civil, Sergio Delgado, ha afirmat que les xifres actuals no indiquen “una situació favorable a passar de tram”. Tot i això, […]

Avatar
Agències 14/12/2020

ACN Barcelona.-El sotsdirector de Planificació i Programes de Protecció Civil, Sergio Delgado, ha afirmat que les xifres actuals no indiquen “una situació favorable a passar de tram”. Tot i això, ha dit en declaracions a RAC1 que caldrà veure l’evolució els propers dies per acabar de decidir si Catalunya passa al tram dos el proper dilluns. Entre d’altres, ha reconegut que caldrà analitzar l’efecte del Pont de la Puríssima. D’altra banda, ha reconegut que a Protecció Civil li preocupen “molt” les trobades de Nadal i ha insistit en reduir al màxim les trobades. Ha afegit que si hi hagués un canvi “substancial” de les dades demanarien que es revisés i ha afirmat que, en tot cas, la xifra de 10 persones és un màxim al que si es pot no cal arribar.

En ser preguntat per la situació a Alemanya, ha afirmat que no ara per ara no es pot comparar a Catalunya ja que el país europeu va registrar un augment de casos, i tot que s’ha estabilitzat, no ha aconseguit reduir-los. “Objectivament l’evolució és molt diferent i no és comparable”, ha manifestat.