Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Decathlon dóna màscares de busseig a l’Hospital de Mollet perquè en tingui de reserva

ACN Mollet del Vallès.-La seu de Decathlon a Mollet del Vallès ha donat totes les màscares de busseig que tenia disponibles a l’Hospital de la ciutat. L’Ajuntament havia demanat a […]

Avatar
Agències 29/03/2020

ACN Mollet del Vallès.-La seu de Decathlon a Mollet del Vallès ha donat totes les màscares de busseig que tenia disponibles a l’Hospital de la ciutat. L’Ajuntament havia demanat a l’empresa si podia cedir-los el material en saber que es pot transformar en un respirador temporal per a pacients lleus de coronavirus. Segons el consistori, al centre sanitari a hores d’ara no li falta aquest tipus de material, però s’ha quedat de reserva les màscares de busseig per si algun dia són necessàries. L’empresa s’ha ofert a aconseguir-ne més si en calguessin.

L’alcalde de Mollet ha agraït a tota la ciutadania que ha volgut cedir el seu propi material la seva “ajuda, col·laboració i solidaritat”. També ha donat “tot el suport” a treballadors, autònoms i empresaris. “No tingueu cap dubte que esmerçarem tots els nostres esforços i prioritzarem tot el que calgui per ajudar, dins de les nostres possibilitats, a tothom, i no deixarem abandonades a les persones i famílies més vulnerables”, ha assegurat.