Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Davide Ciciliato, nomenat nou director general d’Endesa X

ACN Barcelona.-Davide Ciciliato ha estat nomenat pel consell d’administració d’Endesa nou director general d’Endesa X, la filial de l’empresa nascuda fa gairebé quatre anys amb l’objectiu d’ajudar els clients a […]

Avatar
Agències 23/04/2021

ACN Barcelona.-Davide Ciciliato ha estat nomenat pel consell d’administració d’Endesa nou director general d’Endesa X, la filial de l’empresa nascuda fa gairebé quatre anys amb l’objectiu d’ajudar els clients a fer la transició cap a l’energia sostenible. Ciciliato substitueix en el càrrec a Josep Trabado, que ha estat al capdavant d’Endesa X des del seu naixement i que seguirà com a assessor en els propers mesos per facilitar la transició, i com a pas previ a la seva jubilació, després de 38 anys a Endesa. Llicenciat en Ciències Econòmiques a la Universitat de Palerm, té una llarga trajectòria en el sector energètic. Ha fet part de la carrera professional a Enel, on va entrar el 2005.

Fins ara, Ciciliato era director de comercialització del grup, en les regions del centre (2014-18) i el surt d’Itàlia (2018, fins a l’actualitat).