Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

David Trueba roda ‘Saben aquell’, un film sobre l’humorista Eugenio protagonitzat per David Verdaguer

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El cineasta i escriptor David Trueba ha iniciat el rodatge de ‘Saben aquell’, una pel·lícula sobre l’humorista Eugenio protagonitzada per David Verdaguer. La cinta, dirigida i escrita per Trueba, es basa en els primers anys de la carrera de l’humorista i se situa a la Barcelona dels anys 60 i 70. Verdaguer es posa en la pell d’Eugenio i Carolina Yuste interpreta la Conxita, primera dona del còmic. “Aquesta és una pel·lícula sobre l’humor i la supervivència”, ha destacat Trueba en un comunicat.

A finals dels 60, Eugenio Jofra, un jove joier coneix la Conxita a un autobús i se n’enamora. Els dos comencen una història d’amor. Ell aprèn a tocar la guitarra per acompanyar-la en la seva carrera musical i haurà de lluitar amb la seva por escènica. Quan la Conxita s’ha d’absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç l’Eugenio que faci les actuacions ell sol. En poques setmanes, es converteix en un fenomen de l’humor underground de la ciutat.

Publicitat

El film està escrit i dirigit per David Trueba a partir d’un guió d’Albert Espinosa basat en els llibres ‘Eugenio’ i ‘Saben aquell que diu’, de Gerard Jofra, fill del popular humorista. La pel·lícula tindrà la música d’Andrea Motis, que ha adaptat les cançons que interpreten Carolina Yuste i David Verdaguer.

Completen el repartiment Pedro Casablanc, Marina Salas i Ramon Fontserè amb diversos personatges que formaven part de l’entorn professional de l’Eugenio i que s’interpreten a ells mateixos.

Aquesta és una producció d’Ikiru Films, Atresmedia Cine i la Terraza Films, amb la participació d’Atresmedia, Movistar+, HBO Max, amb el suport de l’ICEC i TVC.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió