Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

David Armengol, nou director artístic de La Capella pels pròxims quatre anys

ACN Barcelona.-David Armengol ha guanyat el concurs de direcció artística del centre d’art municipal La Capella. Els membres del jurat han valorat el projecte d’Armengol com la millor proposta i […]

Avatar
Agències 01/06/2021

ACN Barcelona.-David Armengol ha guanyat el concurs de direcció artística del centre d’art municipal La Capella. Els membres del jurat han valorat el projecte d’Armengol com la millor proposta i destaquen que es tracta “d’un projecte continuista i per tant molt viable que aporta garanties de tirar endavant pel que fa a mitjans i estructura”. Armengol dirigirà el centre durant els pròxims quatre anys, amb la possibilitat d’un any més de pròrroga. Armengol (Barcelona, 1974) és comissari independent i ha estat col·laborador extern de La Capella durant diverses temporades. L’any 2019 va ser co-comissari del Pavelló de l’Uruguai en la 58a edició de la biennal de Venècia 2019 i els seus projectes s’han pogut veure en espais com el CaixaForum Barcelona.

El jurat l’han format l’antic cap del servei d’exposicions i director de la Virreina i La Capella, Oriol Gual Dalmau; la directora de Teixit Cultural de l’Institut de Cultura de Barcelona, Anna Ramírez Galvan; l’artista visual Lola Lasurt Bachs; l’artista i educador Jordi Ferreiro Ouro, la cap d’exposicions de la Fundació Joan Miró de Barcelona, Martina Millà Bernad; el comissari independent i mediador, Jordi Antas Barranco i la responsable del Programa d’Arts Visuals de Can Felipa, Clàudia Elies Oliveras.