Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Darias recorda que les empreses que vulguin tornar a l’activitat han d’assegurar la protecció als seus treballadors

ACN Madrid.-La ministra de Política Territorial, Carolina Darias, ha assenyalat aquest dilluns que les empreses no essencials que vulguin tornar a l’activitat han d’assegurar el material de protecció als seus […]

Avatar
Agències 13/04/2020

ACN Madrid.-La ministra de Política Territorial, Carolina Darias, ha assenyalat aquest dilluns que les empreses no essencials que vulguin tornar a l’activitat han d’assegurar el material de protecció als seus treballadors -els anomenats EPI-, com també procurar perquè es mantinguin les mesures de distanciament social i la higiene. Així ho ha assegurat Darias aquest dilluns en una entrevista a Onda Cero, on també ha recordat que les mascaretes que el govern espanyol ha començat a repartir “de manera excepcional” en determinats punts de les comunitats autònomes en què no és festiu “han arribat per quedar-se”. Almenys, ha dit Darias, fins que es trobi la vacuna.

La ministra no ha sabut explicat per què ara es recomana la mascareta com un element de protecció més, si des del principi de l’epidèmia alguns experts han dubtat de la seva eficàcia per prevenir la transmissió. Carolina Darias ha dit que el govern creu que és una bona mesura de protecció, al costat de la higiene o el distanciament social, malgrat els experts tampoc tinguin una opinió homogènia sobre la qüestió.