Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Daniel Vosseler, escollit candidat a l’alcaldia per la formació ‘Barcelona Ets Tu’

ACN Barcelona – L’advocat barceloní Daniel Vosseler ha estat ratificat com a candidat a l’alcaldia per la formació ‘Barcelona Ets Tu’. “Avui, 421 militants dels 900 amb els que ja […]

Agències 23/07/2022

ACN Barcelona – L’advocat barceloní Daniel Vosseler ha estat ratificat com a candidat a l’alcaldia per la formació ‘Barcelona Ets Tu’. “Avui, 421 militants dels 900 amb els que ja compta la formació BCN ETS TU han escollit per unanimitat Daniel Vosseler com a candidat a l’alcaldia de Barcelona”, ha informat aquest dissabte el partit, de cara a les municipals del 2023. “Som un moviment de baix a dalt que pretén donar la veu al ciutadà de peu, a les persones que amb el seu esforç són el mirall de la nostra ciutat”, ha afirmat l’advocat barceloní i president de ‘Barcelona Ets Tu’. “Som un partit antiColau i venim a recuperar la ciutat que hem perdut des dels Jocs Olímpics. La Barcelona que enamora als catalans i al món”, ha volgut deixar clar Vosseler.

La seguretat, la neteja, la recuperació de la ciutat de l’emprenedoria, l’habitatge i la mobilitat són cinc dels principals objectius del candidat de ‘Barcelona Ets Tu’. “Són els temes que més preocupen als barcelonins i barcelonines. I que ens han pogut transmetre a peu de carrer, a les places i als mercats de cada barri”, ha enumerat Vosseler. “Volem ser el govern de tots els barcelonins i els artífex d’un moviment de canvi general que retorni la ciutat a les persones. Una Barcelona segura, endreçada i emprenedora que recuperi el millor de la nostra tradició i que alhora es projecti en el futur amb el lideratge que sempre hem dut imprès al nostre ADN”, ha conclòs l’advocat barceloní.