Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Dani Rifà guanya el concurs per liderar l’oferta gastronòmica de l’Embarcador del Ter de Manlleu

ACN Manlleu.-L’Ajuntament de Manlleu ha adjudicat la gestió del bar de l’Embarcador del Ter a Dani Rifà, conegut com a Tremendu, i obrirà les portes a partir de dilluns que […]

Avatar
Agències 11/06/2020

ACN Manlleu.-L’Ajuntament de Manlleu ha adjudicat la gestió del bar de l’Embarcador del Ter a Dani Rifà, conegut com a Tremendu, i obrirà les portes a partir de dilluns que ve. La proposta de Rifà, antic gestor de la Guingueta de Roda de Ter, ha estat seleccionada com la millor de les quatre opcions que s’han presentat al concurs públic. La iniciativa té dues vessants, una de gastronòmica, que aposta pel producte local i de proximitat, i l’altra, cultural i musical, amb concerts i espectacles de petit format. Rifà ha destacat l’interès en poder col·laborar amb el Grup de Defensa de Ter, entitat que gestionava l’Embarcador fins la temporada passada i que finalment no es va presentar a concurs.

L’oferta de concerts per aquest estiu començarà el 19 de juny amb els menorquins Leonmanso. També hi desfilaran artistes com Joan Garriga, Cris Juanico o Pelat i Pelut. Altres artistes amb qui s’està treballant, segons s’ha anunciat en un comunicat, són l’osonenc Mathew Mac Daid, Xarim Aresté, Gerard Guintana o Marc Parrot. La concessió és per poder obrir l’Embarcador del 15 de juny al 12 de setembre i es podrà prorrogar durant tres estius més. L’horari d’obertura serà de les 4 de la tarda a les 12 de la nit. Els divendres i dissabtes l’horari s’allarga fins a les 2 de la matinada. Els dies de més afluència, l’oferta gastronòmica es complementarà amb una ‘Food Truck’ de pizzes i una de creps.