Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Dàmaris Gelabert i la Simfònica del Vallès omplen el Palau de la Música en la presentació d’un nou espectacle familiar

ACN Barcelona.-La cantant Dàmaris Gelabert i l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Xavier Puig han omplert el Palau de la Música aquest dissabte en l’estrena del nou espectacle familiar que […]

Avatar
Agències 14/12/2019

ACN Barcelona.-La cantant Dàmaris Gelabert i l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Xavier Puig han omplert el Palau de la Música aquest dissabte en l’estrena del nou espectacle familiar que han ideat i que té per objectiu apropar la música simfònica als més petits. El directe barreja conegudes cançons infantils amb temes nous que ha composat i escrit la mateixa Gelabert. A banda de la veu de la cantant catalana també s’ha pogut escoltar a l’escenari del Palau les veus dels nens i nenes que formen el cor de petits i mitjans de l’Orfeó Català, que també han participat del muntatge. Dàmaris Gelabert compta amb la col·laboració de l’actor i cantant Eloi Gómez que posa una mica d’humor a l’espectacle, animant des des l’escenari i des del pati de butaques.

L’espectacle familiar creat conjuntament amb l’Orquestra Simfònica del Vallès recull un total de 12 cançons, des de la coneguda ‘Bon dia’ a ‘L’hora de fer música’ o ‘A poc a poc i de pressa’. Dàmaris Gelabert ha aprofitat l’ocasió per estrenar una nova cançó titulada ‘L’hora de l’orquestra’, on s’ensenya als nens i nenes cadascun dels instruments que formen part de la formació musical simfònica. I és que aquesta és una de les coses que pretén aquest espectacle, fer que els nens i nenes s’acostin a la música simfònica. La cançó que s’ha estrenat també dona nom a un disc que s’ha publicat coincidint amb l’estrena aquest dissabte de l’espectacle al Palau de la Música, un treball que compta amb els arranjaments d’Àlex Martínez.