Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Custo signa un acord de llicència amb la italiana Velmar per a l’expansió internacional de la marca

ACN Barcelona.-Custo Barcelona ha signat un acord de llicència amb la italiana Velmar S.p.A. per a l’expansió internacional de la marca. L’acord inclou la producció i distribució a escala mundial […]

Avatar
Agències 05/07/2019

ACN Barcelona.-Custo Barcelona ha signat un acord de llicència amb la italiana Velmar S.p.A. per a l’expansió internacional de la marca. L’acord inclou la producció i distribució a escala mundial de les col·leccions d’home, dona, marroquineria, calçat i accessoris. La seu estarà a Velmar, a Rimini (Itàlia), mentre que el departament creatiu de Custo es mantindrà a Barcelona. Els germans Dalmau, que continuaran sent els responsables creatius de la firma, s’han mostrat molt satisfets amb l’acord, que els permetrà “fer créixer el projecte de Custo Barcelona a nivell global”.

De la seva banda, el director general de Velmar, Luca Gori, ha afirmat que la creativitat dels germans Dalmau ha estat “autèntica i original” en els darrers anys i ha valorat que aquesta creativitat sumada a la capacitat de Velmar d'”interpretar i traduir la forta identitat de la firma, així com la seva experiència en la producció i distribució” donen com a resultat “una sòlida base per a un projecte de desenvolupament a nivell global”. El primer resultat d’aquest acord es podrà veure en una col·lecció càpsula per a la temporada primavera i estiu del 2020, que es presentarà en la desfilada de la firma en la Nova York Fashion Week i en la setmana de la moda de Milà. Custo ha informat que l’estratègia d’expansió passa per “reforçar el canal ‘e-commerce’, a més de multimarca i monomarca” i els principals països on es focalitzarà el desenvolupament seran Estats Units, Europa i Àsia –amb la Xina com a destí principal-.