Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Cuixart ja apel·la a Estrasburg

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ situa temes d’Internacional entre els més destacats del dia. El primer: “La Eurocámara pacta condenar a Marruecos por la crisis de […]

Agències 10/06/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ situa temes d’Internacional entre els més destacats del dia. El primer: “La Eurocámara pacta condenar a Marruecos por la crisis de Ceuta”. El segon: “La UE planea secundar a Biden para investigar el origen del virus”. ‘El Periódico’ destaca un titular econòmic: “Alemanya i els Estats Units minimitzen el risc d’inflació”. A sota, el desgel de la pandèmia: “Hostaleria i oci nocturn, en mans de les autonomies”. ‘El Punt Avui’ es fixa en una novetat destacada per al col·lectiu universitari: “Rebaixa del 40% del preu dels màsters oficials”. La fotografia central és per al procés sobiranista: “El recurs de Cuixart ja és a Estrasburg”.

‘La Razón’ aprofundeix en la crisi del partit d’Inés Arrimadas: “Las fugas en Cs acercan a Andalucía y Castilla y León a elecciones”. A sota, les paraules del president espanyol sobre la mesura de gràcia als presos independentistes: “Sánchez pide “comprensión” ante la concesión de los indultos a los soberanistas”.’Ara’ obre amb el primer recurs de l’independentisme català a Europa: “Cuixart obre el camí a Estrasburg”. Foto de portada per al president dels EUA, de visita al Vell Continent: “Biden busca la complicitat europea”.’ABC’ apunta als suports del govern de Pedro Sánchez al Congrés dels Diputats: “ERC y Bildu libran a Sánchez de rendir cuentas 37 veces”. A sota, la qüestió catalana: “El Gobierno concederá los indultos a los golpistas por “utilidad pública””.’El Mundo’ opta per la polèmica dels presos independentistes: “Sánchez aplaude a Junqueras y le promete “magnanimidad””. Fotografia de portada per al retorn del tenor Plácido Domingo als escenaris espanyols després de l’escàndol d’assejament sexual que el persegueix des del 2019: “Ovación a Plácido Domingo en su regreso”.I ‘La Vanguardia’, que apunta a un tema d’innovació tecnològica i economia: “Barcelona situa una ‘start-up’ a la borsa a Nova York”. També destaca com a fet del dia el conflicte entre Catalunya i Espanya: “Sánchez vol de la societat espanyola “magnanimitat” per concedir els indults”.