Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Cues quilomètriques als controls de sortida dels Mossos dels pobles confinats de l’Anoia

ACN Barcelona.-Els controls de sortida i entrada que els Mossos d’Esquadra fan a l’entorn dels pobles confinats de l’Anoia han generat cues quilomètriques aquest dijous a la nit. El Govern […]

Avatar
Agències 12/03/2020

ACN Barcelona.-Els controls de sortida i entrada que els Mossos d’Esquadra fan a l’entorn dels pobles confinats de l’Anoia han generat cues quilomètriques aquest dijous a la nit. El Govern ha decretat ordre que ningú pugui sortir d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena a partir de la mitjanit. Des del moment que s’ha anunciat la mesura hi ha començat a haver un increment de les sortides, principalment de gent que no habita en aquests municipis i que volia sortir-ne per tornar a casa. L’acumulació de vehicles, però, ha creat un cert col·lapse a l’entorn de les vies principals de sortida de les poblacions, que en algun cas ha fet que les cues fossin de fins a una hora.

Cal recordar que el Govern ha ordenat el confinament dels veïns d’aquests quatre municipis per intentar contenir el brot de coronavirus que hi ha a la zona, amb 58 casos confirmats segons l’últim balanç de Salut. Fins a la mitjanit, es restringiran els moviments a la zona de manera que els Mossos d’Esquadra deixaran sortir als ciutadans que no tinguin el seu domicili en aquests municipis. A partir de les 00.00 hores, les excepcions per sortir de la zona seran els vehicles d’emergències i altres de caràcter essencial.