Dilluns, 30 de gener de 2023 - Edició 1649
La República

CSIF se suma a la vaga dels sanitaris del 25 i 26 de gener

ACN Barcelona – El sindicat CSIF s’ha sumat a la vaga de sanitaris convocada pel 25 i 26 de gener. En un comunicat, ha justificat l’adhesió a la vaga per […]

Agències 09/01/2023

ACN Barcelona – El sindicat CSIF s’ha sumat a la vaga de sanitaris convocada pel 25 i 26 de gener. En un comunicat, ha justificat l’adhesió a la vaga per la situació “límit” que viuen els professionals de la sanitat a Catalunya. Ha apuntat que malgrat tots els esforços que porten anys fent els professionals, i també durant la pandèmia, “no han vist cap apropament ni intenció de millora” de la seva situació laboral ni professional. Segons concreta el sindicat, la convocatòria afecta l’atenció primària, la continuada i urgent, la domiciliària, l’hospitalària, la prehospitalària i emergències, salut mental, atenció sociosanitària, atenció residencial i atenció d’emergències del 061.

També afectarà al personal estatutari, al laboral, al funcionari i al que està en formació especialitzada que presta serveis a la xarxa publica i a tots els centres assistencials de titularitat privada. 

Metges de Catalunya  i la Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya han convocat vaga pel 25 i 26 de gener. La Intersindical ha anunciat també vaga de tot el sector sanitari el 24 i 25 de gener.